Gastro-logo-siva-1
Vinogradska 98, 48000 Koprivnica, Croatia
+385 48 240 150
info@gastroservis.hr

kraj projekta:

30.04.2023.

web-slika-NG
web-slika-IN

Projekt «Konsolidacija proizvodnje Gastro» je sufinanciran sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014 - 2021, u okviru Programa «Business Development and Innovation Croatia»

Gastro servis je aplicirao za bespovratna sredstva od Innovation Norway-a, te smo nakon odobrenja projekta u listopadu 2022. godine krenuli u realizaciju. Plan je da projekt u potpunosti bude završen do lipnja 2023.

Iako projekt nosi naziv Konsolidacija proizvodnje Gastro, te će uvelike pomoći boljoj organizaciji proizvodnje, efikasnijem poslovanju i novom zapošljavanju, glavni cilj projekta je u konačnici manja emisija CO2 u atmosferu i manja potrošnja energije po jedinici proizvoda.

I do sada smo kroz godine poslovanja, pored ulaganja u razvoj tvrtke i zaposlenika, pazili i na naše okruženje. Sada smo sebi dodatno zadali cilj da se u potpunosti minimizira bilo kakva štetna emisija u atmosferu i u naš okoliš, te se i na taj način želimo odužimo prirodi.

Ovim projektom ćemo napraviti veliki utjecaj na smanjenje zagađenja okoliša u kojem poslujemo, a kroz projekt ćemo nabaviti opremu i strojeve koji nemaju emisiju CO2 u atmosferu. Pored nabave male vrijednosti koja se odnosi na programe za crtanje i 3D modeling te strojeve male vrijednosti, kroz projekt planiramo nabaviti i Fiber laser stroj za rezanje cijevi i ploča.

Početak projekta: 1 listopada 2022.

Očekivani kraj projekta: 30. lipnja 2023.


Budući da se kod nabave Fiber Lasera radi o strojevima značajnije vrijednosti, a kako bi dobili što kvalitetnije ponude, objavljujemo:

Otvoreno nadmetanje za nabavu Fiber laser stroja za rezanje cijevi i Fiber Laser stroja za rezanje ploča

Opisni dokument Otvoreno nadmetanje za Fiber Laser strojeve za rezanje metalnih cijevi i ploča možete naći na ovom linku

Prijavni obrazac za Fiber laser stroj za rezanje cijevi možete naći na ovom linku

Prijavni obrazac za Fiber laser stroj za rezanje ploča možete naći na ovom linku

Odluka o odabiru dobavljača za ovaj javni poziv je dostupna na linku

hrHrvatski
Scroll to Top